13.1.2013

Zara

Yksi Turun hyvistä puolista on se, että täällä on ZARA! Voi kumpa tuo vaatteiden aarreaitta (hm, kuulostaa vähän halpahallin synonyymilta) löytäisikin tiensä Tampereelle... mä pyydän!


En oikeastaan ole käynyt alennusmyynneillä tänä talvena muuta kuin Lontoossa (kuulostaa paremmalta kuin olikaan!), mutta Turkuun palattuani joululoman vietosta poikkesin Zaraan ja yllätyin, miten hyvät alet siellä vielä oli käynnissä! Suurimpaan osaan vaatteista ja asusteista oli lätkitty alehinnat ja kokojakin oli vielä kiitettävästi jäljellä. Itselläni ei tällä hetkellä ole oikeastaan yhtään ylimääräistä rahaa, kun en käy opiskelujen ohella töissä, enkä ole (ainakaan vielä) turvautunut opintolainaan. Sikäli siis olin pahoilla teillä, kun kiikutin liudan vaatteita Zaran sovituskoppiin. Pari paitaa miellyttivätkin silmää siinä määrin, että reittini kulki kassan kautta kotiin. 


Sellaiset kaksi. Sitten päätinkin, että vähään aikaan ei ole asiaa muuta kuin ruokakauppaan. Mantra, jota hoen itselleni: "Multa ei puutu mitään niin akuuttia, etten kevääseen asti selviäisi." :)

Kamppailu Turku vs. Tampere: 1 - 0
Vielä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti