8.3.2014

Yllätys, Ikea, sokerihumala = naistenpäivä

Tänään vietettiin Ikea-päivää naistenpäivän ohella. Aamu oli kyllä huippu, kun T yllätti tuomalla aamiaisen sänkyyn. En edes muistanut koko naistenpäivää ennen kuin sitä mulle toivotettiin. Ihana aamu kaikenkaikkiaan. Ruoka ja Aamulehti sängyssä nautittuna. :)

Lähdettiin heti puolen päivän aikaan kohti Ikeaa, missä olimme sopineet näkevämme T:n perhettä pikkuveljen synttäreiden merkeissä. Lounastimme siis Ikeassa, mikä oli hauskaa ja niin hyvää! Ne lihapullat vaan toimii. :D Mentiin jo puoltoista tuntia etuajassa ja kierrettiin alakertaa ihan huolella. Erityisen kiinnostunut olin kankaista, mutta loppujen lopuksi vain muutamaa lähti mukaan, vaikka hipelöin ne kaikki läpi varmaan kolmesti!

Tarkoitus oli haalia mukaan myös syyskuussa avatun Paper Shop -puolen antimia, mutta miten musta tuntuu, että se on supistunut siitä, mitä se on ollut... Käytiin joskus tammikuun alussa viimeksi ja silloin tutkittavaa oli mielestäni hyllykaupalla ja värivaihtoehtoja oli enemmän. Se oli siis lievä pettymys, vaikka mukaan tarttuikin yksi symppis vihko. 


Kaiken kaikkiaan ostoskassiin ladottiin neljää eri kangasta, ompelulankoja, vihko, kastelukannu ja puolukkamehutiiviste. Ai niin, irtokarkkeja ostettiin myös! Molemmille ihan omat pussit. Tuhosin ne kirjaa lukiessani ja aika nopeaa tahtia täytyy myöntää. Kun nousin, niin oli sellainen ällö sokeripöhnä. Jostain syystä oon vaan niin huono nauttimaan karkkini hitaasti ja niin, että niitä riittäisi jopa useammalle päivälle – pah! 

Sokeripöhnän jälkimainingeissa teinkin itselleni pienen lupauksen karkittomasta tulevaisuudesta. Pakko julistaa tätä nyt täälläkin, että päätös varmasti pitää. Karkkilakosta siis kyse, ei siitä, että noiden suloisen ällöjen sokeripommien syöminen loppuisi kokonaan. Vain hetkeksi. En määrittele hetkeä sen tarkemmin, koska tavoite on päästä siihen olotilaan, kun ei varsinaisesti tee mieli karkkia (tai suklaata, jonka myös lasken karkiksi!). Opiskeluaikoina (hassua kirjoittaa noin...) olin usein pitkiä aikoja ilman namuja ja ei niitä edes tehnyt mieli. Nyt taas myönnän olevani koukussa. Aika ryhtyä toimenpiteisiin.

Kiellettyjen listalla ovat karkit ja suklaa, jäätelö, kuivahedelmät, pullat ja leivonnaiset. Poikkeuksena vain se, jos kyläillessä tarjotaan teen kanssa jotain. Tällöin voi ottaa harkitusti ja tilannekohtaisesti. Katsotaan, miten tää onnistuu. Epäilyttää jo nyt... Mulla on vielä tänään ostetussa pussissa viisi polka-karkkia, jotka saan syödä ennen lakon alkua. :)

Hyvää naistenpäivää kaikille upeille naisille ruudun sillä puolen! 
Millainen päivä teillä on ollut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti