18.2.2014

Tyttö ja helmikorvakoru

Sain sunnuntain vierailta tuliaisia Singaporen matkalta. Olen vannoutunut helmikorujen ystävä, minkä vuoksi olen lahjasta kovin iloinen! Nämä somat helmikorvakorut ovat juuri mukavan kokoiset: eivät ihan pienen pienet, mutta eivät myöskään valtavat. Olen parina viime vuonna käyttänyt kovasti Åhlensilta ostamiani muovisia puolipallo-korviksia (näkyvät mm. blogin oikean laidan kuvassa). Pidän niistä, mutta toisinaan on mukavampaa käyttää jotain vähän sirompaa. :)



Yleensäkin kaipaan vaihtelua! Mitenkään liikaa minulla ei nimittäin koruja ole. Ihan oikeasti vain muutamat korvakorut ja pari rannekorua. Toki sellaisia teinivuosina ostettuja H&M ja Gina Tricot -koruja on vuosien varrella kertynyt, mutta nykyään harvoin löydän mieluisia koruja ketjuliikkeiden valikoimista. Pääasiassa sen takia, että niiden "kulta" ja "hopea" näyttävät niin epäaidoilta, että lyhyen tarkastelun jälkeen ne jäävät aina hyllyyn. 

Pidän klassisen kauniista koruista. En siis ole mikään statement-tyttö. :) Ensimmäinen palkkapäivä häämöttää kuun lopussa. Jospa silloin pääsisi vähän shoppailemaan jotain uutta... Ensimmäisenä listalla on kuitenkin työvaatteita. Blääh.

Paita: Selected - viime kesän löytöjä 
Mitäs pidätte? Mitkä ovat teidän lempikorujanne? Tykkäättekö käyttää runsaasti koruja vai vain esimerkiksi korvakoruja? Hauskaa tiistaita kaikille! Meikä rientää nyt töihin! :)


Loppuun vielä arjen hyvä teko: Ripsentaivuttimen tyynyn vaihto uuteen! Vihdoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti